CLICK! CLICK ! DI SINI

Friday, June 4, 2010

Tangkap leleh beb!

LAGENDA BUDAK SETAN
da lama x tgk wayang smpi nangis..
kira jiwang karat gakla aku ni..hehehe
tp mmg menyentuh jiwa dan raga btl kali ni
x tau la sbb jln cte ke..or sbb lagu dia ke..
yg pasti
aku mmg melelh pd babak2 yg t'tentu
n yg paling pntg!
aku sgt b'puasati dgn lakonan lisa surihani yg semkn hari semkn improve
~BETTER~
pas2 cam suke sgt cara director tu direct cte ni
menjadi..
farid kamil x yah nk komen la..
~I LOIKE~
CUMEEEEE....
yg x bape nk b'kenan sgt
dgn pelakon baru tu..
x bape nk tau n amik tau sape nm dia
dlm tu dia bwk watak AMELIA
kaakuu gler..
x shuke ok!
yg lain2 mcm fazura tu pun xyah nk pertikai sgt coz mmg dia bgs
tapi..ada tapi lg..
yg paaaaaaaaaaaaaaaaaling aku ske watak QUE HAIDAR
menjadi sgt2 n mmg lakonan dia meninggalkn impak
he should win an award this year..hehehe
ape lg nk komen ye..
oo luper..
pasni nk cr soundtrack cte tu
lagu tu akn berkumandang di sekeliling ku sepanjang sebln ni kot
sbb aku suke sgt..
itu saje dr pengkritik x pro..eja :)

2 comments:

Yoa Ngadenin said...

wah..dah jadi pengkritik filem yang tegar nampak? nangis?? nangis?? waaaaaaa...

yantie said...

alaaa tak tgk lg.... eja, semggu sebelum filem tu kuar aku dah dgr OST die.... dok ulang2 dgr kat ofis...huhuuu