CLICK! CLICK ! DI SINI

Sunday, December 19, 2010

pembelajaran sepanjang hayat..cewah!

meniti hari
hidup dalam dunia yang serba pelbagai ni..
memang memerlukan a non stop learning motivation

semakin hari
makin banyak yang aku dapat tau rupanya;
banyak lagi yang aku masih tak tau
hmm..

i learn new things everyday
kadang2 tu mende2 kecik je
sometimes bila sesuatu tu dah berlalu
i will realize
"laa..macam tu je ke"
"laa..macam tu rupenye"
"apela aku ni..itu pun x tau"
"stupid nye rasa.."

sebab kadang2 bende yang sepatutnya kita sedar
tapi sebab kita tak pernah alami so kita tak tau..
for me takpelah
walau kadang2 kene marah dengan orang pun sebab tak boleh nak realize small things
dari situ sebenarnya kita belajar
belajar
dan terus belajar lagi
dan dari situ jugak
kita learn from mistake
supaya tak ulang kesilapan yang sama

umur da 26thn
tapi masih banyak lagi yang saya tak tau..hmm..

Photobucket

1 comment:

yantie said...

eja... kadang2 benda kecik2 tu kite da tahu tapi kite terlupa kan... aku sejak beranak 2x rasa cam banyak benda aku lupa. dulu lepas pantang Qaisara aku boleh lupa lin dan tu asal mane. aku boleh cakap kat adik ipar aku "cam cina". adik ipar aku pun kate, "mmg la long ni china lawan indonesia". hahaaa pdhal time olimpik lin dan lawan chong wei tu la aku dok ngadap depan tv.