CLICK! CLICK ! DI SINI

Tuesday, January 11, 2011

PROSPERITY BURGER


an all time feveret nih!
YUMMY2
masa tengah wat entry ni pun aku leh terliuq
rasa nak call mc'delivery sekarang jugak..hehe

this is my feveret and this is d one yang aku akan nantikan every year
dulu masa zaman belajar..
i have a bff
kami akan compete sape makan paling banyak prosperity nih in that particular season
contohnya..sape paling larat la..in a week ko sanggup tak makan 2 or 3 kali
hahahaha!
gilos betul time tuh..yelah..dahla student..poket bukan tebal..every week catu ringgit malaysia bape ringgit cukup2 untuk makan
kalau abih budget tuk minggu tu..alamat makan maggi la hari jumaat tu..huhu
tapi masalahnya kerana kegilaan kami pada prosperity nih..sanggup tuh tiap2 minggu makan nih..
mahal kan for a person named student..tapi sedap wei..
setaun sekali je kuar ni

now..aku tak tanya lagi kat membe tu a.k.a wawa
for this season dia da makan bape ketul..
nak tanya sekaranglah..:)

*i myself baru makan 2kali..tak macam dulu dah..hehe

Photobucket

2 comments:

w4w4 said...

"wawa" tu aku ke?

miahahahaha.

so far baru seketul je aku makan.

eati said...

aku suke makan,, best juge,,..cume pedas skit.. so kene lap dengan tissue.. hahahhaah boleyyyyy